Tuesday, February 7, 2012
Hei kaikki kissakaverit!
Joulu tuli ja meni. Koristeiden siivous oli jännää puuhaa, jossa erityisesti Columbo oli mukana auttamassa. Ylhäällä kuvassa näette hänet koristelaatikossa työntouhussa.
Seuraavassa kuvassa näette Columbon Joulupukilta saamansa pehmoporon kanssa. Se on saanut aika kovaa kyytiä!


Jostain syystä nää on saanut sellaisen päähänsä, että meidän pitäis olla dieetillä. Nappuloita saadaan vain murto-osa aikaisemmasta, ja ne laittaa sen aktivointipalloon, että meillä olis enemmän tekemistä. Hei pliis, ei me olla niin tyhmiä. Me avattiin se pallo ja syötiin ne raksut sieltä. Turha sitä on pitkin lattioita pyöritellä, kun sen saa kerran avattua.


Viivi-äitille vielä sellaisia terveisiä, että meilläkin on näitä luonnon-Tempureita. Ne on kivoja, kun ne on myös lämpimiä normaali-patjoihin verrattuna =)Me saatiin uusi hieno pesä, joka oli osoitelapun mukaan tullut Saksasta. Ei me siitä ole paljon välitetty; nää pahvilaatikot on paljon kivempia!


Aurinkoisia kevättalven päiviä ja hyvää ystävänpäivää kaikille!

2 comments:

 1. Hui, mikä poro...

  Kiitos terveisistä, olinkin vähän huolissani, että toivottavasti muutkin perheenjäseneni saavat riittävästi lämpöä talvisin. Hyvä, että lämmitetty sänky toimii.

  Juu, aktivointipallot on tehty joillekin tosi "tyhmille", nehän aukeavat ihan kädenkäänteessä ja ei niistä sen jälkeen mitään iloa ole.

  Ja juu, miksi noi näkee niin paljon vaivaa pesien suhteen, kun laatikot ovat ihan parhaita?

  Kovasti terkkuja - myös palvelijoille!

  ReplyDelete
 2. Poikani Columbo, nyt palvelijani ymmärtää, mistä sinunkin porojen ym. kantotaidot tulevat. Me saatiin pikkujoululahjaksi sellainen koirille tarkoitettu Skinneez-kettu. Ihastuin siihen heti ja kantanut sitä kovasti ja kaikkea muuta pientä taloudessamme kera äänitehosteiden. Siis, taidot äidiltä pojalle :-).

  Raksujen suhteen olette Marplen kanssa fiksuja, palvelijat vähän... Tiedätte kyllä ;-).

  Paljon terkkuja!!

  ReplyDelete