Tuesday, September 6, 2011

Uutta verta kirjoitteluun

Columbo on sen verran laiskistunut tässä blogin kirjoittelemisessa, että ajattelin hypätä puikkoihin. Täytyy tänne saada tyttöjenkin näkökulmaa välillä. Kirjoitan nyt suomeksi, kun kaksikielisiä kerran ollaan. Seuraavassa on vähän todistusaineistoa siitä, miksi Columbo ei ehdi kirjoittamaan blogia: Sillä on niin kiire muissa puuhissa!

Tässä näette hänet uudessa kissojen riippukeinussa, joka ei ole vielä löytänyt paikkaansa. Onneksi kotiorjat tottelee, kun niitä käskee riippumattotelineeksi!



Me löydettiin yks yö omenapiirakka, joka oli unohdettu pöydälle. Se oli peitetty kelmulla. Ihan niin kuin se nyt pidättelisi meitä...


Columbo on meistä se, joka aina tunkee kaikkiin kasseihin ja reppuihin. Ei ihme että ei ehdi kirjottaa blogia, kun se oli tuollakin vaikka kuinka kauan.


Lopuksi vielä video-todiste siitä, että Columbo keksii leikin mistä tahansa! Mä otin lunkisti kylmälaukun päällä ja vähän heiluttelin häntää, ja Columbo oli heti kimpussa... En viittiny siihen niin hirveesti kiinnittää huomiota.

1 comment:

  1. Voi kuinka mukava, kun Marple otit ohjat käsiin, saadaan varmasti useammin kuulumisia, eikö totta :-)? Olet vaan niin kaunis tyttöseni ja osaat ottaa lunkisti...

    Teillä on muuten harvinaisen hyvin koulutettu kotiorja!

    t. emosi-Viivi

    ReplyDelete